Care este viziunea noastră?

Bucharest Events Center este viziunea noastră pentru evenimentele dorite, locul pe care tu ți-l poți imagina, iar noi îl putem amenaja.

Care este misiunea noastră?

Misiunea noastră se concretizează în calitatea și satisfacția pe care o aducem clienților.

Suntem un complex care oferă spațiu spre închiriere pentru orice tip de eveniment începând de la cele din mediul business până la cele de divertisment. Urmărim a oferi spre închiriere centrul nostru firmelor care planifică și organizează diverse evenimente, dar și marilor companii care sunt interesate de o locație pentru seminarii, conferințe și alte activități.

Serviciile și beneficiile pe care le oferim sunt de o foarte bună calitate, întrucât suntem conștienți că acestea reprezintă cartea noastră de vizită. Suntem bucuroși să lucrăm pentru a oferi ce avem mai bun clienților noștri. Indiferent de numărul de participanți sau de buget, suntem siguri că putem atinge rezultate mari. Credem cu tărie că putem face schimbări mari aplicând lucruri simple!

Le dovedim clienților noștri că pot avea încredere deplină în serviciile noastre. Atunci când doresc să închirieze o locație pentru un eveniment, vor ști că, apelând la noi, totul se va desfășura conform planului. Toate obiectivele firmei noastre sunt stabilite în așa fel încât să contribuim la atingerea succesului pe toate planurile pentru clienții noștrii.

Care sunt valorile echipei noastre?

  • Lucrul în echipă – Punem mult preț pe spiritul de echipă și știm că prin unitate și angajament către un scop comun putem ajunge și atinge mult mai eficient țelul propus.
  • Comunicare – Este puntea de legătură între noi, cei implicați în organizarea evenimentului și clientul nostru, în așa fel încât să înțelegem pe deplin viziunea și ambianța pe care clientul a avut-o în vedere pentru ca evenimentul planificat să fie de succes.
  • Entuziasm – Noi abordăm munca cu dedicare, precum și cu entuziasm reușind să transmitem acest spirit clienților noștri. Suntem deschiși și pozitivi în orice situație.
  • Implicare – Colaborăm cu clienții și partenerii noștri pentru a găsi cele mai potrivite soluții. Indiferent de situații, noi ne dedicăm obiectivului nostru de a face totul cât mai bine.
  • Satisfacție – Recunoștința din partea clienților și partenerilor este foarte importantă pentru noi, de aceea ne străduim să respectăm angajamentele față de aceștia. Pentru aceasta, creăm și menținem un mediu de lucru pozitiv și eficient.
  • Plăcerea pentru munca noastră – O parte din satisfacția resimțită de pe urma muncii noastre, în afara plăcerii derivate din activarea în acest domeniu, o reprezintă bucuria de a putea contribui la îndeplinirea dorinței clientului nostru. Mulțumirea sa este, bineînțeles, o sursă de satisfacție deosebită pentru noi. Astfel, putem garanta că vom face tot posibilul pentru a vă oferi ceea ce doriți.
  • Competitivitate – Încă de la început, Bucharest Events Center și-a propus să devină prima opțiune în materie de evenimente la nivel național.
  • Gratitudine – Întotdeauna am mulțumit tuturor celor care au avut încredere în noi și ne-am arătat recunoștința prin prestarea unor servicii satisfăcătorii, pentru a ne dovedi demni de încrederea clienților noștri.

Beneficiile pe care le oferim clienților și partenerilor noștri sunt diversificate. După cum puteți vedea, complexul nostru este situat lângă pădure pe o întindere de 2 hectare. Indiferent de tipul evenimentului, clienții se pot bucura de:

Intimitate pentru invitați sau angajați

Spațiu și confort necesar pentru diferite activități

O plimbare prin pădure

Mers la pescuit – la doar 15 minute distanță

Spațiu verde pentru diferite activități outdoor

Săli spațioase de seminarii și conferințe, adaptabile numărului plănuit de participanți

Locuri de cazare moderne în incinta complexului

Bucătărie proprie și spațiu amenajat de servit masa

Locuri de parcare

Cameră pentru activități copii

Café bar

Personal și servicii de calitate

Garanții

Știm că flexibilitatea, seriozitatea, profesionalismul și punctualitatea sunt 4 elemente cheie pentru organizarea unui eveniment ireproșabil și memorabil, de aceea vă garantăm următoarele:

A. În cazul, puțin probabil, al apariţiei unei întreruperi în furnizarea energiei electrice, centrul nostru dispune de un generator și dispozitive profesionale de rezervă, pentru a asigura parţial necesarul de curent.

B. Colaborăm constant cu reprezentantul desemnat de dumneavoastră pentru buna desfășurare a evenimentului și ne asigurăm că am înțeles exact care sunt așteptările dumneavoastră. Ne consultăm cu privire la aranjarea și pregătirea spațiilor, a dotărilor și luăm seama la detaliile specificate.

Bucharest Events Center

Str. Frasinului nr. 1, Țegheș-Domnești, România

Indicații de orientare

Se iese din București pe strada Prelungirea Ghencea, se trece de Bariera Domnești și se traversează Centura București – se continuă pe Șoseaua Tudor Vladimirescu – se virează la dreapta și se merge pe Șoseaua Alexandru Ioan Cuza – se virează stânga și se merge pe Șoseaua Curtea Domnească – se intră în Sat. Țegheș – se virează dreapta pe Strada Căminului, unde se merge până în capăt pe lângă pădure – strada Frasinului, destinație Bucharest Events Center.

Transport

Maxi-Taxi – București-Țegheș
Costul unui bilet – dus/întors este de 9 lei / 2 €
Maxi-taxi București/Țegheș și coborârea este la Strada Căminului în sat. Țegheș. Link aici.

Autobuz – București
Costul unui bilet – dus/întors este de 3 lei / 0.62 €
Autobuzul nr. R423 pleacă din Ghencea și trebuie mers 30 de stații, până la stația TRANSILVANIEI (penultima stație). Mergeți înapoi 100m, intrați pe Strada Căminului și mergeți până în capăt și veți ajunge la strada Frasinului. Link aici.

Aeroport
Distanța de la Henri Coandă International Airport până la Bucharest Events Center este de 34 km și durează aproximativ 35 – 45 minute.
Un taxi costă între 100 lei – 150 lei / 20 € – 35 € (se poate comanda de la tonamatul din aeroport, sau prin aplicația CleverTaxi).
Sau folosiți UBER, cu costul de 100 lei – 150 lei / 20 € – 35 € (prin aplicația UBER).

Piața Unirii – centrul Bucureștiului
Bucharest Events Center se află la o distanță de 21 km de Piața Unirii.
Un taxi costă între 55 lei – 70 lei / 12 € – 15 € (aplicația CleverTaxi).
Sau folosiți UBER, cu prețul de 55 lei – 70 lei / 12 € – 15 € (prin aplicația UBER).