Un eveniment de succes depinde, bineînțeles, de conținutul acestuia, dar este clar că este mult mai eficient într-un spațiu adecvat, relaxant, configurat întocmai pentru a întruchipa viziunea acestuia.

Centrul de Evenimente Bucuresti se dovedește a fi alegerea perfectă, fiind un spațiu a cărui versatilitate și utilitate se pliază la un spectru larg de evenimente, de la divertisment, până la evenimente de companie. Aici se pot organiza conferințe nationale, expoziții, târguri, concerte, teambuilding-uri, training-uri și evenimente culturale, ateliere de creație pt copii, zile de familie.

Unul dintre aspectele unice ale BEC este capacitatea sa de a găzdui mai multe evenimente simultan, datorită aspectului flexibil al centrului și tehnologiei de ultimă oră. Acest lucru îl face o alegere ideală pentru organizatorii de evenimente care trebuie să găzduiască un număr mare de participanți sau care au nevoie de mai multe spații pentru evenimentul lor.

Sala de evenimente prezentare

Unele dintre cele mai notabile evenimente găzduite la BEC ar putea fi concertul trupei Proconsul, Concursul național pentru tinere talente, seminariile si training-urile firmelor germane OMS Inventuren si IMS Recruiment, etc.

Atracții în apropiere: