Despre Noi

Bucharest Events Center (BEC) este un centru de evenimente modern și ușor accesibil, situat în apropierea Bucureștiului, la marginea Pădurii Țegheș din Domnești. Centrul propune o locație specială pentru o experiență plăcută în cadrul evenimentelor de grup, precum conferințe, expoziții, training-uri, tabere, team-building-uri. Facilitățile si tehnica specifică, precum și o echipă tânără și eficientă, poziționează BEC printre una dintre cele mai importante locații pentru evenimente din România, o alegere excelentă pentru un eveniment așa cum ți-l dorești.

Prețuri orientative

Galerie Evenimente

Testimoniale:

Suntem bucuroși că am ales ca evenimentele noastre să se desfășoare la «Bucharest Events Center». Vă felicităm pentru cum vă desfășurați activitatea și vă asigurăm că veți fi alegerea noastră nr. 1 la următoarele evenimente! Cu stimă și deosebit respect!

Elias Custură / IMS Recruitment & Training

Am avut mai multe zile de training în ultimii ani și am reușit să folosim tehnologia, care a fost exact ceea ce aveam nevoie. Vom reveni cu siguranță! Salutări din Germania!

Diana Mihalache / OMS Prüfservice GmbH

Am petrecut aici cea mai frumoasă zi din viața noastră – nunta. Locația sălii este superbă; departe de larma orașului, aer curat, pădure, verdeață. Pe lângă locația de vis am putut avea contact și cu cei care administrează locul, care au fost foarte flexibili și binevoitori astfel încât totul a decurs cum am visat. Mulțumim echipei BEC pentru tot ajutorul cu pregătirea acestei zile speciale.

Eliza & Daniel Grosuleac / Privat

CLIENȚII NOȘTRI

OMS-Inventuren
IMS